Biotensor


Wat is een Biotensor?

Een biotensor of meetroede bestaat altijd uit een handvat, een stukje veer (spiraalvormig gewonden metaaldraad) en aan het andere eind, tegenover het handvat zit een contragewicht. Een biotensor hangt horizontaal in tegenstelling tot een pendel die verticaal hangt. Feitelijk kan iedereen met dit gevoelig meetinstrument leren werken. Je kunt vragen stellen in de ja/nee vorm, maar ook kun je meten of iets afslaat of toekomt, deze manier is zonder vraag te stellen.
Denk dus aan het meten of noem het uittesten of bepaalde producten goed voor je zijn, zoals medicijnen, supplementen, kruiden en voeding.

Meten op afstand met de biotensor

Het meten kan in de directe omgeving van het paard, maar ook op afstand.
Hier wordt doorgaans kruiden uitgemeten voor een 5-weekse periode, die overigens na die periode opnieuw gemeten kunnen worden, indien gewenst. Het uitmeten van kruiden is in combinatie met andere supplementen, denk hierbij aan olijfolie, curcuma, keltisch zeezout e.a.

Het paard geeft exact aan wat het nodig heeft voor die specifieke periode.
Tarieven voor de kruiden staan op de website vermeld onder tarieven. Deze zijn inclusief het meten op afstand.

EQcure vormt nooit een vervanging voor de reguliere medische zorg. Bij twijfel en noodsituaties altijd de dierenarts/arts raadplegen.

Interesse?


Mail naar info@eqcure.nl of bel naar 0031-6155 47767