Fotoreading


Met behulp van een foto ben ik in staat om contact maken met de energie van het afgebeelde paard (in leven of overleden). Bij het aanleveren van de foto mag je 4 vragen stellen. Deze vragen zal ik meenemen in de reading. De overige informatie die op dat moment van belang is om gekend te worden, zal ik dan door krijgen en deze zal ik je dan ook vertellen. Mocht je met meer vragen zitten dan kunnen die tijdens het telefonisch contact, mits er tijd voor is, nog gesteld worden.

Ik doe de reading al voorafgaand aan het telefonisch contact, vandaar dat ik graag de tijdsduur van een half uur aan de telefoon aanhoud.

Een (foto)reading kan verheldering, duidelijkheid en ondersteuning brengen.

Een fotoreading kan via de telefoon of op locatie. Dit werkt uitstekend en snel.

Wanneer kan een fotoreading helpen?
Bijvoorbeeld:

  • Wanneer er na het overlijden van je paard nog vragen zijn;
  • Wanneer de achtergrond niet bekend is en je paard specifiek gedrag vertoont;
  • Wanneer er behoefte is aan een verdergaand inzicht in een persoonlijke situatie, die op basis van ratio niet verder kan worden opengebroken.

Consulten en readings op locatie zijn mogelijk. Afwijkende specifieke verzoeken kunnen in overleg als maatwerk worden geleverd.

Ik adviseer bij (aanhoudende) medische klachten altijd éérst een dierenarts te raadplegen.

Fotoreadings op locatie


Dit houdt in dat ik bij je thuis, in je winkel, op stal of de manege foto’s lees.
Dit kan op een vooraf afgesproken dagdeel (ochtend of middag). Het aantal gewenste deelnemende personen is 6. Overleg even indien dit aantal afwijkt.
De foto mag van een persoon of dier zijn, in leven of overleden. Wil je een foto laten lezen van een persoon die in leven is, vraag vooraf toestemming aan diegene.

Workshop "Communiceren met Dieren"


Communiceren met Dieren, wat doe je dan?

Het “praten” met dieren gaat op een intuïtieve telepatische wijze. Misschien denk je nu, kan ik dat wel?
Waarom is het fijn om deze dag te volgen.
Het is laagdrempelig, je gaat leren contact zoeken met dieren, voorbereiden op communicatie, meditatie, hoe communiceer je, hoe is jouw relatie met jouw huisdier en oefeningen.
Deze dag neem je foto’s van jouw dieren mee waar er met elkaar mee gewerkt gaat worden.
Het is een mooi cadeau aan jezelf wanneer je net een stapje verder in het contact met dieren wilt komen.

Fotoreading voor mens en dier


Naast de gebruikelijke aanvragen van fotoreadings van paarden (en honden) komen de aanvragen voor persoonlijke fotoreadings en van overleden dierbaren steeds vaker binnen. In het verleden heb ik dat ook altijd gedaan en voel mij nu toch geroepen om via de website kenbaar te maken dat dit tot de mogelijkheden behoort.

In het leven draait het allemaal om evenwicht en balans, voor zowel volwassenen, kinderen en dieren. De vroeger zo bekende Rust, Reinheid en Regelmaat. Waarom zou je een fotoreading aanvragen? Een fotoreading kan duidelijkheid, bevestiging of inzicht geven.

Je kunt een fotoreading aanvragen voor jezelf, een overleden dierbare of jouw dier. Mocht je een reading willen aanvragen voor een persoon die in leven is, dan zul je vooraf toestemming moeten vragen aan diegene.

De werkwijze kun je terugvinden hier boven. Onder tarieven staat fotoreading via de telefoon, welke toegepast wordt op elke fotoreading.

Ik adviseer bij (aanhoudende) medische klachten altijd éérst een dierenarts te raadplegen.