In jouw element


En dan zie je een mooie oplossing om samen met Corinne en Marjolein jouw lichaam weer in balans te krijgen. Voor beginners en gevorderden, maar ook een proefsessie is mogelijk.

Het draait allemaal om balans. Met de juiste voeding, supplementen en behandelingen naar jouw optimale vitaliteit. Er is een uitspraak: “Jij voelt je wel in je element hè!” Dat is nu exact waar wij jou naar toe willen begeleiden. Met vele disciplines én jouw discipline komen we uit op een mooi resultaat! Je doet dat niet alleen, want er wordt voor je gezorgd. Motivatie zal er niet ontbreken. Jij zet de eerste stap en wij begeleiden je in de reeks die er komt.

Lees meer op onze website en meld je daar online aan. Wij staan voor je klaar!
www.injouwelement.nl

 

Image

Samenwerking


In 2020 ben ik een samenwerking aangegaan met Corinne Maaten. Zij vult de diensten van EQcure op een perfecte manier aan. Dit doet zij onder andere met shiatsu en met voedingsadviezen.

Wat is shiatsu?

Shiatsu betekent letterlijk druk met de vingers. Op een ontspannen manier en met gebruik van natuurlijk lichaamsgewicht wordt druk uitgeoefend op bepaalde punten op het lichaam. De druk wordt meestal met de hand of de duim gegeven, maar kan ook met de elleboog, knie of voet uitgeoefend worden. Door de zachte druk die ik geef beïnvloed ik de energiestroom in de energiebanen in het lichaam. De banen worden meridianen genoemd, en de energie heet Qi.Voedingsadvies

Ook kun je bij Corinne Maaten terecht voor voedingsadvies. Met daarin de specialisatie in plantaardige voeding zonder gluten en/of suiker, gist etc.

Mede door deze als aanvulling in te zetten op de behandeling van EQcure zal er niet alleen een beter resultaat haalbaar zijn, maar ook in een korter tijdsbestek.

En een grote passie van haar is het geven van kookworkshops die gebaseerd zijn op het koken zonder de eerder genoemde producten.